blog

blog

Las Vegas

USAPosted by Steve Vandegaer 03 Oct, 2009 22:40:55
Vanaf nu geen dagen meer, het is niet meer zoveel dus af en toe eens een kort berichtje. We zitten nu in Las Vegas tot het einde van ons verlof. De kamer is echt super, grote badkamer met instapdouche en een grote jaccuzi. Enorm bed, bureau, alles wat ik nodig heb :)
We zijn al een paar keer gaan pokeren maar nog niks kunnen winnen. Het is hier echt wel moeilijk, je begint een tornooi met 15 bb en de blind levels gaan elke 20 min omhoog.
Straks nog eens een tornooi proberen.  • Comments(1)//blog.stevevandegaer.be/#post12

Dag 11

USAPosted by Steve Vandegaer 03 Oct, 2009 22:24:18
Beter laat dan nooit, dus nog even het verslag van Mesa Verde. Eigenlijk is daar niet zoveel te zien, maar toch snel even gestopt en een trail gevolgd.
Dan op naar Vegas en omdat we hier een dagje te vroeg waren en nog geen hotel hadden eens gaan zien hoe de luxor meevalt. We hadden al de Plaza en new york new york gedaan. Nachtje in de Luxor en dan naar Ceasars Palace.

  • Comments(0)//blog.stevevandegaer.be/#post11

Dag 10

USAPosted by Steve Vandegaer 29 Sep, 2009 05:42:25
Vandaag naar een van de mooiste stops van onze tocht, monument valley. Echt super dat je zo door de canyon kan rijden. We zijn daar een belgisch koppeltje tegen gekomen. Nog maar de 2de belgen die we hier zien. Morgen ons laatste bezoekje en dan VEGAS BABY. Maar voor we vegas zien moeten we wel nog bijna een ganse dag rijden.  • Comments(5)//blog.stevevandegaer.be/#post10

Dag 9

USAPosted by Steve Vandegaer 28 Sep, 2009 07:30:28
Vandaag eerst naar Antylope canyon, het is echt wel knap maar kost meer dan dubbel zoveel dan de andere parken en je bent er op een uur door. Dus voor zijn geld niet echt de moeite. Dan even gestopt aan de horshoe bent. Indrukwekkend zicht spijtig dat het water zo groen zag, maar dat photoshoppen we wel als we thuis zijn :)
Dan naar de Noord kant van grand canyon om iets te zien dat blijkbaar in monument valley te zien is. Oeps foutje, maar dat zien we dan morgen wel.  • Comments(2)//blog.stevevandegaer.be/#post9

Dag 8

USAPosted by Steve Vandegaer 27 Sep, 2009 07:31:46
Vandaag een foutje gemaakt en naar de verkeerde kant van Grand canyon gereden en daar was niet zoveel te zien. Dan maar verder gereden naar Lake Powell zodat wel morgen dat kunnen bezien en ook antylope canyon.  • Comments(3)//blog.stevevandegaer.be/#post8

Dag 7

USAPosted by Steve Vandegaer 27 Sep, 2009 07:00:46
Jaja, dag 7 een beetje een dag van ups en downs. Het begon allemaal prima, we gingen bryce canyon bezoeken en waauw is dat knap en indrukwekkend. Heel wat knappe zichten gezien en enkele wandeltochtjes gedaan, maar had al de 2de dag op rij tandpijn en het was echt niet meer te houden van de pijn, pijnstillers hielpen niet het enige wat hielp was koud water in mijn mond nemen. Daar bovenop begaf onze gps het. Dus terug naar vegas was de enige optie, we moesten daar de gps wisselen en leek mij de beste plaats om naar het ziekenhuis te gaan. Dus 5uur in de auto om terug in vegas te raken, constant mijn mond spoelen om het een beetje te kunnen houden. Ginder gekomen, snel de gps gaan wisselen en eveneens van auto gewisseld omdat de banden van degene die we hadden volledig versleten waren. Nu hebben we een knappe Ford met een V6 in. Ondertussen was mijn tandpijn dus over of toch veel beter. Dan op zoek naar een hotel in vegas, vorige keer overnacht in de Plaza. Nu had Wesley zin in de Luxor, maar daar was alles volzet. Dan maar naar de mgm grant, ook volzet. Ok, dan naar new york new york. Joepie daar hadden ze nog een kamer, zelfs een gratis upgrade van kamer gekregen.

Vandaag iets meer foto's dan normaal maar Bryce heeft echt wel indruk gemaakt.

  • Comments(1)//blog.stevevandegaer.be/#post7

Dag 6

USAPosted by Steve Vandegaer 25 Sep, 2009 17:03:13
Vandaag zijn we vanuit Las vegas vertrokken naar Zion Park. Een niet overdreven lange rit, maar door het tijdsverschil toch wat tijd verloren. Zion is ook een heel mooi park met mooie zichten. 's Avonds nog verder gereden richting Bryce canyon. Op de weg naar Bryce kwamen we een Buffalo ranche tegen, daar maar gestopt om te gaan eten en dat blijkt heel lekker vlees te zijn. Nadien gestopt in een motelleke om te overnachten.


  • Comments(2)//blog.stevevandegaer.be/#post6

Dag 5

USAPosted by Steve Vandegaer 25 Sep, 2009 16:52:07
Onze 5de dag hier was een heel rustige dag. We zijn niks gaan bekijken, overdag een beetje gaan golfen en dat viel reuze mee. En nadien doorgereden naar vegas om daar te slapen.

  • Comments(0)//blog.stevevandegaer.be/#post5
Next »