blog

blog

Dag 1

USAPosted by Steve Vandegaer 21 Sep, 2009 07:13:37
Dit was een heel lange dag, met een vlucht van ongeveer 8 uur en eentje van 5 uur en tussenin 4u wachten op de luchthaven. We hebben ook gemerkt dat bij 1 luchtvaarmaatschappij heel verschillende regels kunnen gelden van vlucht tot vlucht. De eerste vlucht bijna alles gratis of aan heel lage prijzen, de 2de vlucht bijna niks gratis en alles 3x zo duur als op de vorige vlucht. Laat me zeggen dat ik niet zo tevreden ben over Delta Airlines.
Toen we eindelijk in Vegas aangekomen waren gingen we onze auto ophalen en daar hadden we wel wat gelukt, we hadden een middelgrote auto geboekt maar die bleken op te zijn dus kregen we een grote mee aan dezelfde prijs. En het is al gebleken dat we die wel kunnen gebruiken.
En dan ons ritje naar het hotel, de ganse strip over dat is echt wel indrukwekkend. Het hotel daarentegen was minder. Van vegas verwachte ik de grote luxe, maar we moesten met onze tassen en valiezen gans het casino door om bij de balie te raken. Niemand om uw valiezen naar de kamer te brengen en je zag aan het hotel ook wel dat het al redelijk oud is. Nog snel iets gaan eten in Denny's en dan gaan slapen het was toen al ongeveer 6u 's morgens Belgische tijd.

  • Comments(1)//blog.stevevandegaer.be/#post1