blog

blog

Dag 9

USAPosted by Steve Vandegaer 28 Sep, 2009 07:30:28
Vandaag eerst naar Antylope canyon, het is echt wel knap maar kost meer dan dubbel zoveel dan de andere parken en je bent er op een uur door. Dus voor zijn geld niet echt de moeite. Dan even gestopt aan de horshoe bent. Indrukwekkend zicht spijtig dat het water zo groen zag, maar dat photoshoppen we wel als we thuis zijn :)
Dan naar de Noord kant van grand canyon om iets te zien dat blijkbaar in monument valley te zien is. Oeps foutje, maar dat zien we dan morgen wel.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Steve 28 Sep, 2009 18:06:15

Hey,

We hebben zowel de noord als de zuikand gedaan. Maar ik vind grand canyon wel wat tegenvallen. Sebiet naar Monument valley, dat ziet er beter uit.

Posted by David Van Bael 28 Sep, 2009 16:42:14

Hey Steve, da water ziet daar altijd groen he! :d Das daar voor gekend. ;) ps: Zat je aan de Noordkant van de Grand Canyon? Daar staat normaal die Skywalk. Die heb ik nie gezien. Aan de Zuidkant is er het meeste te zien van viewpoints ma ook superdruk.